top of page

Durf jij..?


Fotografie, portretfotograaf

Durf jij? Durf je uit je eigen schaduw te stappen om in het licht te gaan staan? Eerlijk: ik stelde het écht lang uit Gek he... want ik stond al zo vaak voor de camera. Niks aan de hand. Ik dacht ook zo vaak: het is maar een foto, wat doe je nou moeilijk? Maar deze keer was anders. Ik ben helemaal niet snel bang eigenlijk, maar nu was ik bang voor een oordeel. Niet van een ander, maar voor mijn eigen oordeel. Hoe ikzelf dacht over een next level en over hoe dat eruit moest zien. Sandhya Santoe zei tegen me: 'het mag gewoon op jouw manier' en vanaf toen klikte het Ik keek niet meer naar anderen maar ging voelen: wat wil ik en hoe wil ik het? Nou ja, beter laat dan nooit, toch? Ik zeg dit zo vaak, maar nu voelde ik het zelf: het meest spannende van een fotoshoot is niet de fotoshoot. Het is het instappen in wie je bent of wie je wilt zijn en het loslaten van alle overtuigingen die daarbij horen Het is die kant van jezelf laten zien die niet veel mensen zien. Tot nu.

Debbie Hendriks zorgde voor de prachtige kleding waarin ik mezelf goed voelde


Mandy Brander fotografie zette een sfeer neer waarin ik me thuis voelde

Mijn haar en makeup werden gedaan

Maison Aime in Amsterdam gaf ons een warm welkom En nu denk ik... waarom duurde deze beslissing zo lang? Mocht je twijfelen over een nieuwe shoot, en de investering, dan kan ik alleen maar zeggen: ik begrijp je nu veel beter. Maar ik zou het toch gewoon doen. Kijk naar wat het je brengt. Dat is veel meer dan alleen maar nieuwe foto's.



 

portretfotografie


Mijn naam is Renate.


Ik ben de fotograaf achter Flashback Fotografie maar ook een ondernemer een trotse moeder.


Ik fotografeer ondernemers die succesvol zichtbaar willen worden op social media en op hun websites, zonder consessies te doen aan wie ze zijn.




15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page