top of page

Houdt dit je nog tegen..?


fotoshoot op het strand

Het kán natuurlijk zijn dat het mijn internet algoritme is, maar misschien heb jij ook wel eens mensen in je social media feeds waar je vreselijk onzeker van wordt... Ze zijn succesvol, verdienen bakken met geld terwijl ze slapen, maken foto's op een boot of in een kasteel of zijn constant op reis.

 

Of... je hebt iemand tussen je volgers (een familielid, vriendin of een buurman) die een mening heeft elke keer dat je iets deelt online. En dat maakt het lastiger voor je om jezelf te laten zien.


Dit is jammer...

 

Misschien wordt jij er juist heel erg rebels van, maar het is jammer als het ervoor zorgt dat je dat je helemaal niets meer post of jezelf juist niet laat zien omdat je onbewust allemaal overtuigingen hebt die naar boven komen wanneer je zelf iets wilt delen.

 

Dat kunnen overtuigingen zijn als:

  • ik heb niet zoveel waardevols of spannends te delen

  • wie zit er op mijn posts te wachten

  • ik krijg zelden een reactie, voor wie doe ik dit eigenlijk

  • maar ook deze sneaky overtuiging: ... ik ben al heel druk, ik heb geen tijd voor socials

 

Als je wél aanwezig wilt zijn op je social media, of wanneer je wél meer klanten aan wilt trekken, of meer mensen naar je website wilt krijgen en sowieso meer mensen wilt bereiken, dan is het goed om je bewust te zijn van deze overtuigingen en wat ze met je doen.

 

Laat ik nou heel lang last gehad hebben van al dit soort overtuigingen... Ik ben nú misschien wel meer zichtbaar, maar ik heb daar lang over gedaan. Daardoor weet ik wel precies wat je voelt in je lijf en hoort in je hoofd.

 

Maar ook hoe je er overheen kunt stappen...


  • Je hoeft namelijk helemaal geen honderden volgers te hebben om jezelf te laten zien.

  • Je mag ook gewoon de mensen waar je onzeker van wordt, blokkeren van jouw account.

  • Je hoeft niet vol in de makeup in beeld,

  • Of alleen maar diepe, waardevolle posts met inhoud te delen.

 

Social media mag leuk zijn, en licht en een kennismaking met wie jij bent.

 

En daarom is het zonde als je jezelf niet laat zien...

 

Dit is ook de reden dat ik 3 verschillende soorten Short Stories op de planning heb gezet, zodat er hopelijk iets bijzit van waar jij je op je gemak voelt. Twee van deze shoots zijn buiten en de shoot in Rotterdam vindt plaats in een prachtige studio.

 

Zodat je relaxte foto's krijgt.

Waarin je ontspannen bent en jezelf.

Gewoon 1 op 1 maken we in 3 kwartier, genoeg mooie foto's die je wél wilt posten.

 

Hieronder heb ik een link naar de nieuwe Short Stories toegevoegd, maar als je denkt: ik heb nooit genoeg aan 10 beelden, of je bent al ervaren in het maken van portretten en je hebt een ander idee of een andere locatie in je hoofd... dan kunnen we altijd een langere shoot inplannen. Klik hier om daar meer over te lezen





Een Short Story is de perfecte shoot wanneer je niet teveel tijd kwijt wilt zijn, maar je wel snel nieuw en fris beeldmateriaal wilt ontvangen, zodat mensen een indruk krijgen van wie je bent. In een uur tijd maken we genoeg mooie beelden zodat je ruimte hebt om te kiezen en om af te wisselen in je foto's.


Een uur lijkt kort, maar het is echt genoeg tijd om je te ontspannen, meerdere settings te kiezen voor je portretten, eventueel wat stockfoto's te maken en kledingwissels te doen.


Wil je bij een van deze shoots zijn? Reserveer dan de tijd en shoot van jouw voorkeur door hier of op de button hierboven te klikken. Ik doe dan eerst even een dansje en daarna stuur ik je binnenkort alle informatie die je nodig hebt voor je nieuwe shoot!



 

personal brand fotograaf


Mijn naam is Renate.


Ik ben de fotograaf achter Flashback Fotografie maar ook een ondernemer en een trotse moeder.


Ik fotografeer ondernemers die succesvol zichtbaar willen worden op social media en op hun websites, zonder consessies te doen aan wie ze zijn.



11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page