top of page

Fijne Feestdagen - en iets extra's


branding stories shoot

We hebben nog een paar dagen te gaan, maar ik wil je graag vast bedanken voor het afgelopen jaar. Voor het meelezen, voor je vertrouwen, voor onze samenwerking tijdens fotoshoots, voor het noemen van mijn naam aan anderen, en voor je online en offline support.

 

Dit afgelopen jaar stond voor mij zakelijk en persoonlijk in het teken van: balans vinden tussen rust, doen en durven. Ik stapte meerdere keren uit mijn eigen comfortzone en ondernam aktie ongeacht wat ik daar soms zelf van vond. Het bracht me een jaar met prachtige shoots, mooie connecties en fijne gesprekken en samenwerkingen.

 

Maar voordat ik in mijn witte kerstblouse op de bank voor me uit ga staren, heb ik nog 1 mooi aanbod met je te delen dit jaar.


Ik nam er bijna een heel jaar de tijd voor (dat kun je hier lezen) maar op de valreep van dit jaar liet ik ook weer nieuwe foto's maken van mezelf. En ook al begrijp ik alle redenen om het uit te stellen heel goed, in the end heeft het me zoveel gebracht: nieuwe inzichten, zelfvertrouwen, verhalen en groei... veel meer dan alleen maar mooie foto's.

 

Ik gun je heel graag dezelfde ervaring.

  • Een ontspannen shoot, 1 op 1: in het teken van jou.

  • In alle rust, waarin je niet uitgebreid hoeft te poseren en je jezelf mag zijn.

  • Met nét dat beetje extra glamour waardoor je je nóg mooier voelt misschien.

  • Waarin je je op je gemak voelt, zodat je rust uitstraalt

  • Op een locatie die iets zegt over je, en die bij je past.

  • Waarin we ongestoord in een paar uur prachtige, nieuwe beelden gaan maken voor je.

  • Omdat het zo waardevol is om te hebben, mooie foto's van jezelf.

  • En omdat het je nieuwe inspiratie geeft, en een enorme boost is voor je zichtbaarheid.


DE BRAND STORIES SHOOT

  

Een brand shoot is echt een feestje voor jezelf waar je niet alleen maar een dag plezier van hebt, maar nog lang daarna wanneer je naar je beelden kijkt.

 

Wanneer je in December nog de Brand Stories shoot inboekt voor januari of februari 2024, betaal je de oude prijs van Euro 595 ex BTW in plaats van het tarief dat per 1 januari ingaat, maar ontvang je wel de 40 (ipv 25) beelden die bij de nieuwe prijs zijn inbegrepen.


Het zou superfijn zijn om je te zien volgend jaar. Want ik ben dól op de Kerstdagen, maar ik heb ook altijd weer heel veel zin om het jaar goed te beginnen en lekker aan de slag gaan. Dat doen we in deze brand stories shoot met een op jou afgestemd moodboard en een locatie die bij je past, en zodat jij 2024 ook goed kan beginnen met frisse beelden waar je blij van wordt.

 

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of meer wilt weten, ik hoor je altijd graag!

 

 

personal brand fotoshoot

Mijn naam is Renate.


Ik ben de fotograaf achter Flashback Fotografie maar ook een ondernemer en een trotse moeder.


Ik fotografeer ondernemers die succesvol zichtbaar willen worden op social media en op hun websites, zonder consessies te doen aan wie ze zijn.



9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page